Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем ABS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем ABS

Значи проблема е следния като натисна педала на спирачката и ABS -а се включва независимо при каква скорост и при 5км/h дори. Лампата не таблото не ми свети нито на лаптопа показва някфи грешки на abs -a
    Alfa Romeo 146 1.6 TS 16V '99 120hp

Огледай за заклинила накладка.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

проблема е още откакто я взех колата накладките са сменени и пак го прави проблема

Comment

Колегата може би има предвид заклинило бутало на някой спирачен апарат!
        Алфа 145 1.6 София

Comment

аз залагам на на бутона на педала на спирачката. сигурно е набит нагоре и казва на абс-а че си натиснал спирачката. светят ли ти стоповете отзад , въпреки че не си натиснал спирачката.
          точка

Comment

да светят колега също като натисна спирачката и ми премигва дисплея на таблото ако и светлините по конзолата ако това има нещо общо с абс

Comment

като залегнеш под педалите, ще видиш бутона който се натиска от спирачката. той е с едни пластмасови щипки и е голям гъзобрък да се нагласи. гласиш го така че да ти светват стоповете при няколко милиметра ход на педала, но преди да почнеш да усещаш усилието от спирането. ако имаш съмнения че е здрав тоя бутон, направо го смени.
              точка

Comment

стоповете ми светят при най - малкото натискане на спирачката

Comment

Най вероятно не ти работят спирачките добре!Имам впредвит,спирачното усилие отива само на едно или две колела-отам и абс се побърква!Също е изразено и с поомекнал спирачен педал!

Comment

Working...
                  X